badat

Gårdagen bjöd på mycket bravader.. bestämde mig för att shamponera Bj, eftersom det var så varmt och fint väder. Ville ju vara fin till hoppträningen också ;) Har en uppbindning ute som spospilta. Han gillar inte att få vatten i ansiktet, så lät bli huuvudet, så att han inte skulle tycka att det var så jobbigt. Gick superbra :D

...tills varmvattnet plötsligt tog slut och jag hade halva hästen kvar med shampo på.. Hämtade en hink med varmvatten inne från huset och började svampa av honom för att få bort shampot. Men det gillade han inte, så hästjäkeln reste sig, tog kraft, satte sig på bakbenen och ryckte av grimskaftet som var fäst i väggen och travade iväg. Jag joggade efter och hoppades att han inte skulle hinna rulla sig, haha. Fick inte tag i honom, som en jävla arab travade han omkring med svansen rakt upp i vädret, tog fart och satte av i full galopp över våran gräsmatta, gjorde bromsspår och hovtramp, säkert 10 cm djupa och meter långa på den blöta gräsmattan (pappa = glad)

Fick tillslut tag i skrället och då hade han sprungit sig torr. Lagom glad gick jag tillbaka med honom, måste ju få bort shampot, började svampa av honom igen. Men så gjorde han förstås precis samma sak igen!! Den här gången hoppade han dessutom över staketet på en hage och drog med sig tråden.. vilka jävla attidydsproblem. Fick tillslut tag i honom och tog in honom i stallet och svampade av honom där så att han inte kunde slita sig. Så jävla självsäker, och inte ett jävla dugg rädd eller stressad, bajsade inte ens en enda gång, ååååh. Ren blev han i alla fall ;)



/Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0